TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții pentru Autogrande

Bine ați venit la Autogrande, sursa dvs. de accesorii auto. Utilizând site-ul nostru și efectuând achiziții, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

  1. Utilizare Generală: Acest site web este destinat utilizării personale, non-comerciale. Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a serviciului, utilizarea serviciului, accesul la serviciu sau orice contact pe site-ul web prin care serviciul este furnizat, fără permisiunea scrisă expresă din partea noastră.

  2. Informații despre Produse: Facem toate eforturile pentru a afișa cât mai precis posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului dvs. de computer va reflecta exact orice culoare.

  3. Prețuri și Plată: Prețurile pentru produsele noastre sunt supuse schimbării fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

  4. Acceptarea și Anularea Comenzilor: Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de email și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii.

  5. Returnări și Rambursări: Vă rugăm să consultați Politica noastră de Returnare pentru informații detaliate despre opțiunile și procedurile pentru returnarea comenzii dvs.

  6. Expediere: Ne angajăm să asigurăm livrarea sigură și promptă a comenzii dumneavoastră. Echipa noastră dedicată pregătește și expediază cu grijă articolele dumneavoastră, asigurându-se că sunt ambalate în mod sigur pentru tranzit. Colaborăm cu transportatori de renume pentru a facilita o expediere eficientă și de încredere. Deși călătoria comenzii dumneavoastră de la depozitul nostru până la ușa dumneavoastră decurge de obicei fără probleme, în cazul rar al unor probleme pe parcursul tranzitului, vă încurajăm să ne contactați.

  7. Comentarii și Feedback-uri ale Utilizatorilor: Dacă ne trimiteți anumite submisii specifice (de exemplu, înscrieri la concursuri) sau fără o solicitare din partea noastră ne trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și altfel folosi în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți.

  8. Informații Personale: Trimiterea de informații personale prin intermediul magazinului este guvernată de Politica noastră de Confidențialitate.

  9. Erori, Inexactități și Omisiuni: Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori de tipar, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere ale produselor, timpurile de tranzit și disponibilitatea.

  10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Puteți revizui cea mai actuală versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la propria discreție, de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții postând actualizări și modificări pe site-ul nostru web.

Utilizând site-ul nostru, recunoașteți că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să fiți legat de aceștia.