METODE DE PLATĂ

Pe “AutoGrande.ro”, ne străduim să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături online cât mai simplă și sigură. În acest sens, am actualizat recent metodele noastre de plată pentru a asigura eficiența și securitatea procesului de achiziție. Începând de acum, singura metodă de plată disponibilă pe site-ul nostru este plata cu cardul.

—-

Acestă metodă de plată este cea mai sigură (față de ramburs) deoarece folosind-o, obțineți garantia (Visa sau Mastercard) ca veti primi produsul. In cazul in care nu primiti produsul puteti iniția procedura de chargeback.

—–

Această decizie a fost luată pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare și pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la clienți în cel mai eficient mod posibil. Am observat că opțiunea de plată ramburs, deși populară, a condus la o rată semnificativă de comenzi neîndeplinite, unde clienții nu ridicau pachetele comandate. Aceasta a creat provocări atât pentru noi, cât și pentru ceilalți clienți care doreau să cumpere acele produse.

Plata cu cardul este rapidă, sigură și eficientă, permițându-vă să finalizați achiziția în câteva momente și să vă bucurați de produsele dorite fără întârzieri. Procesăm plățile prin intermediul unui sistem securizat pentru a vă proteja informațiile financiare și pentru a asigura o tranzacție fără griji.

Vă mulțumim pentru înțelegere și suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau asistență de care aveți nevoie în timpul procesului de cumpărare pe “AutoGrande.ro”.