La Autogrande ne străduim să vă asigurăm că experiența dumneavoastră de cumpărături este plăcută și fără probleme, de la momentul plasării comenzii până când aceasta ajunge la ușa dvs. Iată tot ce trebuie să știți despre procesul nostru de livrare:

  1. Taxă Fixă de Livrare: Oferim o taxă de livrare fixă de 30 RON pentru toate comenzile, indiferent de mărime sau greutate. Această tarifare directă asigură că nu există surprize la finalizarea comenzii.

  2. Timp de Procesare a Comenzii: Procesăm comenzile în termen de 1 zi lucrătoare. Echipa noastră dedicată lucrează eficient pentru a asigura că produsele dvs. sunt pregătite și expediate cât mai rapid posibil.
  3. Timp Estimat de Livrare: Intervalul nostru standard de livrare este între 3 și 5 zile lucrătoare. Totuși, vă rugăm să rețineți că în perioade aglomerate precum Crăciunul sau alte evenimente calendaristice importante, timpul de livrare se poate prelungi datorită creșterii cererii și capacității curierilor.

  4. Urmărirea Comenzii Dvs.: Îndată ce comanda dvs. este predată curierului, vă vom trimite un număr de urmărire. Acest număr vă permite să urmăriți progresul expedierii în timp real, oferindu-vă liniște sufletească și claritate cu privire la momentul în care să vă așteptați livrarea.

Ne angajăm să vă oferim o experiență de livrare fără probleme. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară în legătură cu livrarea, echipa noastră de servicii pentru clienți este aici pentru a vă ajuta. Vă dorim cumpărături plăcute!